ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 13/4/2019 PDF Εκτύπωση E-mail

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

ΣΥΝΕΤΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Ο Σύλλογος Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου Άνδρου, πραγματοποίησε το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, ανήμερα του εορτασμού της Παναγίας της Θεοσκέπαστης, την καθιερωμένη χοροεσπερίδα του στο κέντρο "Παραπόρτι".

alt

alt

alt

Ο Πρόεδρος κ. Δ. Φακής αναφέρθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο και στους σκοπούς του Συλλόγου, που δεν είναι άλλοι από την διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στις νεότερες γενιές. Ανακοίνωσε ότι εντός του καλοκαιριού θα λάβουν χώρα εκλογικές διαδικασίες για ανάδειξη νέου ΔΣ, ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την πολύτιμη βοήθεια τους τα τελευταία έξι χρόνια, τον Αντιπρόεδρο κ. Χ. Γιαννάκη, την Γραμματέα κα. Μ. Τηνιακου, την Ταμία κα. Α. Κορκοδείλου και το Μέλος κα. Σμ. Βιδάλη. Τέλος ευχαρίστησε όλες και όλους τους παρευρισκόμενους για την διαχρονική παρουσία και στήριξή τους στην προσπάθεια του Συλλόγου. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με θερμά λόγια οι βουλευτές κ.κ Συρμαλένιος και κ. Βρούτσης καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδωράκης.

alt

alt

Η διασκέδαση συνεχίστηκε ως τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους νησιώτικους και λαϊκούς σκοπούς της τετραμελούς ορχήστρας.

alt  alt

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Παν/τατος  Αρχιμανδρίτης κ. Α. Χορευτής, ο  Αιδεσιμότατος  του χωριού μας κ. Εμ. Λιαπάκης, οι βουλευτές Κυκλάδων κ. Ν. Συρμαλένιος, κ. Α. Συρίγος και κ. Γ. Βρούτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θ. Σουσούδης, ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δ. Λοτσάρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Θεοδωράκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Τσατσομήρου Αθηνά, κ. Δ. Λάσκαρης, κ. Ν. Βιδάλης, κ. Δ. Τηνιακός και κ. Γ. Καπάκης, ο Πρόεδρος του χωριού μας κ. Κ. Κουμαριανός, οι πολιτευτές  Κυκλάδων κ. Κ. Μονογυιού και κ. Γ. Βακόνδιος.

alt

alt   alt

alt

 

Με τιμή το Δ.Σ

 
© 2010 Συνετί Άνδρου